#Blijfthuis goed oefenen

Wat een ellende! Binnen zitten, weinig mensen kunnen zien of benaderen, en hoe lang nog…?

Zelf vind ik het maar benauwd allemaal. Zeker met zieke of hulpbehoevende familieleden bijvoorbeeld. Laat staan dat je zelf ziek bent. Is dat onverhoopt het geval voor de lezer van dit bericht: beterschap en sterkte gewenst!

Ik doe mijn best om van elk nadeel een voordeel te maken zoveel ik maar kan. Leren lesgeven via Whatsapp videocall. En de tijd goed besteden als er toch lessen uitvallen. Ik speelde wel anderhalf tot zelfs 2 uur achterelkaar!

VALKUIL!

Valkuil? Wat is dan het gevaar? Minimaal 20 minuten per dag toch? Staat op de site! Klopt. Maar in mijn geval had ik beter tegen mezelf kunnen zeggen wat ik nu zeg: MAXIMAAL 20 (tot 40) minuten achter elkaar. En zo zijn er meer tips om het plezier in het spelen te behouden. In mijn lessen heb ik er bij iedereen natuurlijk al op gewezen, maar herhaling is de kracht van de reclame. En wie weet heb je helemaal geen les (meer) en waren er toch ongemerkt verkeerde gewoontes ingeslopen….

Lees en doe dus vooral even wat er op de pagina’s met houdingtips en oefentips op de site staat. Die zal ik zelf ook van tijd tot tijd blijven opzoeken 😊

Terug naar boven