Muziekbingo

Bij gewoon bingo luister je naar voorgelezen getallen die willekeurig uit een bingowiel rollen. Je kan natuurlijk ook een bingokaart maken met allemaal muzieknummers erop. En dan een Spotifyplaylist via shuffle afspelen. Dat kan thuis met het gezin. Maar het kan ook online, als je als bingomaster heel stil bent tijdens het via je stereo afspelen van de muziek, en als je hebt gezorgd voor een Teams-meeting met collega’s, vrienden en/of familie. Of een Zoommeeting. (Met what’s app videocall, zo heb ik gemerkt, zal elk omgevingsgeluid erg storen).

Ik heb al een playlist klaar, en daarbij heb ik ook 30 unieke bingokaarten. Daar staan dan 24 van de 40 liedjes op. Nu maar hopen dat je ze herkent en dat je niet een valse Bingo roept! Want dan wordt het ‘liedje zingen’ natuurlijk…… Zorg zelf voor leuke prijsjes die te winnen zijn. Deze zijn niet bij de bingo inbegrepen.

Heb je interesse, heb je vragen, of denk je dat je liever een eigen playlist maakt die ik nooit zou kunnen verzinnen? Ik kan jouw playlist ook in de bingo kaarten verwerken. Stuur dan een lijst van 40 titels met uitvoerenden.

Prijzen (incl btw):

10 bingokaarten voor €15

20 bingokaarten voor €20

30 bingokaarten voor €30

Mocht je met meer mensen tegelijk willen spelen dan raad ik aan om groepjes te maken. Als je liever de bingo master ook inhuurt, dan kunnen we daar serieus over nadenken.

TOT HOORS,

en blijf verbonden….

Gabe

Terug naar boven