Pianoles in Amsterdam

Muziek maken is het leukste dat er is. En het is nog gezond ook!

Ik leer het je graag. Sinds mijn achtste speel ik piano. Ik heb mijn eerste jaren les gehad op de muziekschool in Zaandam. Daarna heb ik bijgeleerd in orkesten, in verschillende stijlen. Ik speel graag een beetje jazz, maar ook met Mozart en Beethoven kan ik uren zoet zijn. Groot fan ben ik van Gershwin.

Pianoles is bij mij: elke dag oefenen (want je hebt nou eenmaal ook een basis en automatismen nodig), op een gewone houten piano. Een digitale mag ook. Zeg het echter wanneer je een ander keyboard hebt, wie weet kan ik toch wat voor je betekenen. Het is namelijk erg fijn, weet ik nu ik sinds kort drumles heb, om gericht van een persoonlijk leraar een duwtje over een bepaalde drempel heen te krijgen.

Wil je kijken of het wat voor je is?

Ik wil je graag al vanaf de eerste dag het plezier van kennismaken met dit mooie instrument laten beleven. Voel alle snaren trillen! Maak een spookhuis. Maak kennis met het hart van je instrument. Vanaf daar gaan we met je favoriete melodieën aan de gang. Ik kan je noten leren lezen als je wil. Maar als je dat wil overslaan, dan kan dat ook, al ontkomen we niet aan een beetje theorie.

Wil je definitief pianoles bij mij?

Ik geef je het liefst elke week les. Dan sluipen er geen verkeerde gewoontes in. Maar om de week kan ook. Of je koopt bijvoorbeeld een 10-rittenkaart.

Pianoles kost € 12,50 per half uur, € 20 per uur. Voor kinderen (tot 21) reken ik geen BTW.

Bel of mail voor een afspraak!